1. Program de finantare in cascada dedicat firmelor care furnizeaza solutii in domeniul agriculturii pentru robotizare si automatizare

Avem placerea sa va anuntam ca Smart eHUB a fost admis ca membru in reteaua Digital Innovation Hubs (DIH) denumita agROBOfood.
agROBOfood este o retea de DIH-uri concentrată pe furnizarea de expertiza și infrastructura in domeniul agroalimentar catre firmele/ organizatiile care doresc să-și transforme afacerile cu ajutorul tehnologiilor din domeniul robotilor. 
Am facut acest demers deoarece, ca membri ai acestei retelei, avem o serie de beneficii. In primul rand, participarea la cele 3 programe de finantare in cascada in suma totala de 8 milioane euro dedicate firmelor din domeniul TIC dar si firmelor din domeniul agroalimentar care au nevoie de solutii de digitalizare prin robotizare. Si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a va gasi noi parteneri la nivel international.
Primul program (call) este in desfășurare si are termen de depunere in data de 1 septembrie 2020. Gasiti in link mai multe detalii despre acesta:
https://agrobofood.eu/open-calls/
In acest link gasiti informatii despre Smart eHUB ca parte din reteaua agROBOfood: https://agrobofood.eu/hubs&centers/smart-ehub/
Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii despre programul de finantare si despre cum va putem sprijini in procesul de depunere proiect – ne gasiti la smartehub.dih@gmail.com. 

2. Program de finanțare dedicat firmelor din domeniul tehnologiilor electronice

SmartEEs2, un program european de accelerare, organizează un apel deschis pentru a oferi sprijin companiilor inovatoare in vederea digitalizării afacerilor lor și accesarea noilor piețe prin integrarea tehnologiilor electronice FWE – Flexible and Wearable Electronics.

Firmele interesate se pot adresa la una dintre următoarele două teme ale programului:

  • Experimentarea și testarea ideilor de produs final cu tehnologii FWE
  • Sprijin pentru fabricarea de produse finale bazate pe FWE

Urmatorul termen de depunere proiecte este 23 septembrie 2020.
Sprijinul financiar disponibil pentru un proiect este de până la 100 k €.
Detalii gasiti aici: https://smartees.eu/open-call-smartees2/

Sharing is caring!
Va rugam sa directionati aceste informatii catre cei care credeti ca ar fi interesati.
Multumim!
Mult succes va ureaza echipa Smart eHUB!